Què vols cercar?
Inici
 

Comunicar en temps de Coronavirus

Comunicar en temps de Coronavirus

En temps de Coronavirus la comunicació ha d’adaptar-se i reinventar-se als temps que corren, hem de mutar, passar del passiu a l’actiu, a vegades del off a l’online per a arribar a complir amb els nostres objectius.

La fórmula més adequada per a comunicar la nostra marca en temps de coronavirus és ser rellevants, oportuns però no oportunistes.
Cal contar que s’està ajudant. Aposteu per storytellings, si el que s’està fent és especialment rellevant, oportú i ens beneficia a tots, cal explicar-ho.

Fer equip i animar. Cal ser positiu però sense semblar que vivim en una altra realitat.
Divertir i entretenir, això ajudarà al fet que la nostra marca sigui vista amb bons ulls i fins i tot a alguna cosa a que aferrar-se.

També hi ha marques que segueixen com si res, proposant els seus productes i serveis en la mateixa línia que abans del covid-19. És una altra opció per a comunicar, valoreu-ho

Sorprendre amb la creativitat, una cosa sempre fonamental en tota comunicació però més encara en aquests temps de crisi econòmica i emocional. Si a més aconseguim viralitat haurem donat en el clau.

A La Centrifugadora Creativa estem convençuts que us podrem ajudar si necessiteu dels nostres serveis. Molts ànims a tots.

Written by: la-centrifugadora

Latest comments

Post a comment